espa
ΒΡΕΙΤΕ
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ
ΣΤΡΩΜΑ
ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ
ΜΑΛΑΚΟ
ΣΚΛΗΡΟ
ΜΕΤΡΙΟ
ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ POCKET info_outline
close
Ατσάλινα ελατήρια με ειδικό ύψος 16,5 εκ., τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη. Λειτουργεί το καθένα ξεχωριστά ανάλογα με το βάρος που δέχεται, στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη και κρατώντας το σώμα στη φυσική του στάση.
ΕΛΑΤΗΡΙΑ BONNEL info_outline
close
Κλασικό ελατήριο φτιαγμένο από ατσάλι για αντοχή και ελαστικότητα. Είναι σπειροειδές με μεταβαλλόμενη διάμετρο, από το κέντρο προς τα άκρα.
ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ
ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΜΕ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
Εγγραφείτε στο Newsletter
Η εγγραφή έγινε επιτυχώς!
Το Email αυτό είναι ήδη
εγγεγραμμένο στη λίστα!
Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.
Δοκιμάστε ξανά.
ΑΡΧΙΚΗ > ΠΡΟΦΙΛ > Ιστορία
Mικρός ήμουν και ακόμα θυμάμαι το εργαστήριο στρωμάτων του πατέρα μου, που χωμένος μέσα στα βαμβάκια, άσπριζαν από αυτά, τα μαλλιά και τα φρύδια του. Μεγαλώνοντας, τα καλοκαίρια, γινόμουν ο μικρός του βοηθός. Του έδινα θυμάμαι, κομμάτια από βαμβάκι και αυτός μ' ένα μεγάλο ξύλινο τόξο χτυπούσε και φούσκωνε το βαμβάκι. Μετά το έβαζε σε μια τεράστια θήκη και με κάτι μεγάλες βελόνες και με έναν τρόπο, που εμένα μου φαινόταν μαγικός, αυτή έπαιρνε σιγά-σιγά μορφή και σχήμα στρώματος.
Αμέτρητες οι ερωτήσεις μου σχετικά με την κατασκευή και τον τρόπο που μέτραγε τις βελονιές, διαιρούσε τις αποστάσεις και με έναν τεράστιο διαβήτη αυτοσχεδίαζε για την κατασκευή ενός χειροποίητου στρώματος.
Ο πατέρας μου, πάντα υπομονετικός και ακούραστος, δούλευε και ταυτόχρονα προσπαθούσε να ικανοποιήσει κάθε παιδική μου περιέργεια. Αργότερα, σιγά-σιγά με το πέρασμα των χρόνων, οι ανάγκες μεγάλωσαν, μπήκαν μηχανές και το μικρό εργαστήρι έγινε εργοστάσιο.
Σήμερα, είναι μία σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα, που παράγει καθημερινά εκατοντάδες στρώματα. Η δική μου έγνοια, ένας τεράστιος καθημερινός αγώνας, να συνεχίσω επάξια και να παραδώσω στην επόμενη γενιά που ακολουθεί, αυτό που με τόσο κόπο και μεράκι ξεκίνησε το 1957 ο πατέρας μου.
Στόχος και προσωπική μου υπόσχεση, να ικανοποιώ τους χιλιάδες πελάτες μας, που εμπιστεύονται σε μας τα όνειρά τους ...και τα όνειρα αυτά, να τα κάνω πιο όμορφα!

Ιστορική διαδρομή της Linea Strom

1957 - Η Linea Strom ξεκινά τη λειτουργία της με την κατασκευή των πρώτων απλών βαμβακερών χειροποίητων στρωμάτων.

1960 - Ξεκινά την κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων με ελατήριο και κουμπιά και βιομηχανοποιεί την οργανωμένη συναρμολόγηση ελατηρίων για μαζική παραγωγή.

1970 - Η οικογενειακή επιχείρηση εξελίσσεται. Η ανάδοχη διοίκηση παίρνει επάξια τη θέση της στο τιμόνι της εταιρείας. Η Linea Strom μπαίνει σε νέα φάση ανάπτυξης και προετοιμάζει προσεχτικά το μέλλον της.

1980 – Η εταιρεία παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της εποχής και κατασκευάζει ορθοπεδικά στρώματα καπιτονέ.

1990 - Εισάγει την πρώτη αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, εξελίσσοντας όλα τα προϊόντα της και κατακτά μία σημαντική θέση στο χώρο της σύγχρονης ελληνικής στρωματοποιίας.

2010 - Εξελίσσεται δυναμικά με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο καταστημάτων Linea Strom.

Σήµερα - Η Linea Strom στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή των Αχαρνών, διαθέτει ένα άριστα εκπαιδευµένο ανθρώπινο δυναµικό, καθώς και έναν υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισµό, µε αυτόµατες γραµµές παραγωγής. Διαρκώς εξελίσσει τα προϊόντα της, παρουσιάζει νέες σειρές στρωμάτων με ιδιαίτερο σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας πάντα την ποιότητα στα προϊόντα ύπνου.