espa
ΒΡΕΙΤΕ
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ
ΣΤΡΩΜΑ
ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ
ΜΑΛΑΚΟ
ΣΚΛΗΡΟ
ΜΕΤΡΙΟ
ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ POCKET info_outline
close
Ατσάλινα ελατήρια με ειδικό ύψος 16,5 εκ., τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη. Λειτουργεί το καθένα ξεχωριστά ανάλογα με το βάρος που δέχεται, στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη και κρατώντας το σώμα στη φυσική του στάση.
ΕΛΑΤΗΡΙΑ BONNEL info_outline
close
Κλασικό ελατήριο φτιαγμένο από ατσάλι για αντοχή και ελαστικότητα. Είναι σπειροειδές με μεταβαλλόμενη διάμετρο, από το κέντρο προς τα άκρα.
ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ
ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΜΕ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
Εγγραφείτε στο Newsletter
Η εγγραφή έγινε επιτυχώς!
Το Email αυτό είναι ήδη
εγγεγραμμένο στη λίστα!
Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.
Δοκιμάστε ξανά.
ΑΡΧΙΚΗ > ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ... > Επιλογή στρώματος
 • Γιατί ξυπνάτε κουρασμένοι, παρόλο που έχετε κοιμηθεί αρκετές ώρες;
 • Γιατί σας παρουσιάστηκαν πόνοι στη μέση και τον αυχένα, χωρίς να υπάρχει ιατρικό ιστορικό;
 • Γιατί ενώ χρησιμοποιείτε το "ιδανικό" σκληρό στρώμα, δεν αισθάνεστε ξεκούραστοι και υγιείς;
 • Γιατί είναι συχνές οι παθήσεις της σπονδυλικής στήλης σε παιδιά και εφήβους;
 • Γιατί εμφανίζονται ενοχλήσεις, όπως άσθμα και αλλεργίες;
 • Πώς επιλέγω το κατάλληλο για εμένα στρώμα;

  Επιλογή στρώματος

  Η επιλογή του στρώµατος αποτελεί µία καθοριστική διαδικασία για την απόλαυση του ύπνου µας. Ένα ακατάλληλο στρώµα ενδεχοµένως ευθύνεται σε µεγάλο βαθµό για πόνους στη µέση ή στον αυχένα, για τις αϋπνίες και το αίσθηµα κούρασης.

  Η θεωρία του σκληρού στρώµατος, που για πολλά χρόνια το θεωρούσαν ιδανικό, έχει ανατραπεί. Το σωστό στρώµα, σε συνδυασμό με το σωστό μαξιλάρι, είναι εκείνο που στηρίζει και αγκαλιάζει τη φυσική κλίση της σπονδυλικής στήλης και του αυχένα και βοηθά να χαλαρώσουν τα νεύρα και οι σφιγμένοι μύες.

  Το στρώμα που προορίζεται για παιδιά και εφήβους δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακό ώστε το σώμα να ‘βουλιάζει’ μέσα του, αλλά ούτε και πολύ σκληρό ώστε να μην ακολουθεί τη φυσική κλίση της σπονδυλικής στήλης που ακόμα αναπτύσσεται.

  Η οικιακή σκόνη, η υγρασία και ο κακός αερισμός διευκολύνουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας Linea Strom είναι πιστοποιημένα από Διεθνείς Οργανισμούς και φτιαγμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας που "αναπνέουν" και εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροβίων, καθιστώντας τα κατάλληλα και για άτομα που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες.
  Για να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς στρώμα επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας όπου θα βρείτε ολόκληρη την συλλογή στρωμάτων της Linea Strom.

  Επιλέξτε τον τύπο μαξιλαριού που σας ταιριάζει και ξαπλώστε αφιερώνοντας όσο χρόνο σας χρειάζεται. Δοκιμάστε διαφορετικές "στάσεις ύπνου" και μείνετε λίγο περισσότερο στη στάση που συνήθως επιλέγετε για να κοιμάστε. Νιώστε το στρώμα να απορροφά το βάρος σας και να προσαρμόζεται απαλά σε κάθε καμπύλη του σώματός σας αποφορτίζοντάς το από την κούραση της ημέρας.

  Εναλλάσοντας διαφορετικούς τύπους στρωμάτων και με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας θα βρείτε το στρώμα που ταιριάζει στο δικό σας σωματότυπο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και συνήθειες.

  Όταν πρόκειται να διαλέξετε στρώμα για το παιδί σας δοκιμάστε αρχικά μόνος σας για να βεβαιωθείτε για την καλή ποιότητα των υλικών και μετά αφήστε το παιδί σας να ξαπλώσει ώστε να επιλέξει μόνο του τη σκληρότητα που του ταιριάζει.

  Ο σωματότυπος και ο τρόπος που κοιμάται κάθε άνθρωπος αποτελούν τον προσωπικό και καθοριστικό παράγοντα για την επιλογή του σωστού στρώματος σε κάθε ηλικία.