-->
Φοιτητική προσφορά Belt !!!
ΒΡΕΙΤΕ
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ
ΣΤΡΩΜΑ
ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ
ΜΑΛΑΚΟ
ΣΚΛΗΡΟ
ΜΕΤΡΙΟ
ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΛΑΤΗΡΙΑ POCKET info_outline
close
Ατσάλινα ελατήρια με ειδικό ύψος 16,5 εκ., τοποθετημένα σε υφασμάτινη θήκη. Λειτουργεί το καθένα ξεχωριστά ανάλογα με το βάρος που δέχεται, στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη και κρατώντας το σώμα στη φυσική του στάση.
ΕΛΑΤΗΡΙΑ BONNEL info_outline
close
Κλασικό ελατήριο φτιαγμένο από ατσάλι για αντοχή και ελαστικότητα. Είναι σπειροειδές με μεταβαλλόμενη διάμετρο, από το κέντρο προς τα άκρα.
ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ
ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΜΕ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ
Εγγραφείτε στο Newsletter
Η εγγραφή έγινε επιτυχώς!
Το Email αυτό είναι ήδη
εγγεγραμμένο στη λίστα!
Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.
Δοκιμάστε ξανά.
ΑΡΧΙΚΗ > ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ... > Φροντίδα Στρώματος

Φροντίδα στρώματος

Η φροντίδα ενός στρώµατος είναι ιδιαίτερα σηµαντική, γι’ αυτό και δεν πρέπει να παραβλέπεται. Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώµα µας αποβάλλει ιδρώτα και νεκρά κύτταρα. Αυτό, σε συνδυασµό µε την υγρασία, τη ζέστη και τον ανεπαρκή αερισµό, µπορεί να οδηγήσει στη δηµιουργία σκόνης, µούχλας, ακάρεων και δυσάρεστης οσµής.

Η Linea Strom θέλοντας να διατηρήσει την υγιεινή του στρώµατος σε υψηλά επίπεδα, τοποθετεί το επαναστατικό σύστηµα εξαερισµού 3D air transpiration περιµετρικά των στρωµάτων της και τους αεραγωγούς εξαερισμού. Ωστόσο η σωστή συντήρησή του είναι που θα χαρίσει τη μέγιστη διάρκεια ζωής στο στρώμα σας για να απολαμβάνετε έναν ευχάριστο και υγιεινό ύπνο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, επιστηµονικές µελέτες έχουν δείξει ότι µε την κατάλληλη φροντίδα, ο ιδανικός χρόνος ζωής ενός στρώµατος είναι κατά µέσο όρο 7 χρόνια.

Η σωστή συντήρηση βήμα-βήμα

Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για τη σωστή συντήρηση του στρώματός σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε για πολύ καιρό έναν υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο.

Για την καλύτερη υποστήριξη του στρώματος, τοποθετήστε το στρώμα σας σε υπόστρωμα με ανατομικό πλαίσιο τοποθετημένο με την κυρτή του πλευρά προς τα πάνω ή σε τάβλες επιλεγμένης ποιότητας και πάντα με διαστήματα 2-3 εκ.

Αφαιρέστε το νάιλον της συσκευασίας. Δεν πρέπει για κανένα λόγο να λυγίσετε ή να διπλώσετε το στρώμα σας γιατί μπορεί να προκληθεί ανεπανόρθωτη βλάβη στα ελατήρια και στα υλικά που υπάρχουν στο εσωτερικό του.

Αναποδογυρίζετε και περιστρέφετε το στρώµα σας κάθε 15 µέρες τους πρώτους 2 µήνες, και µετά κάθε 3 µήνες.

Αφήνετε το στρώµα, τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες, χωρίς κλινοσκεπάσµατα για να αεριστεί 
2-3 ώρες.

Μη χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό σίδερο, γιατί η θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσει μόνιμη φθορά στο ύφασμα.

Αποφύγετε τη χρήση οποιασδήποτε μορφής ατμού για να προστατεύσετε το στρώμα από την υγρασία που περνά στο εσωτερικό του.

Τοποθετήστε απαραιτήτως επάνω και κάτω από το στρώμα σας ένα προστατευτικό κάλυμμα και ιδανικά επιλέξτε μέσα από τη σειρά προστατευτικών Linea Strom.

Μην αφαιρείτε τις ετικέτες από το στρώμα σας. Σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την εγγύηση του στρώματος.